Ενημέρωση με ένα κλικ

Συναγερμός στον Έβρο – Έφτασαν οι 1.000 τούρκοι κομάντος – Με ΕΚΑΜ απαντά η Αθήνα

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι, ηχητή απάντηση από την Ελλάδα

Ένα σχεδόν πολεμικό σκηνικό έχει αρχίσει να στήνεεται στον Έβρο, με τους Τούρκους να συνεχίζουν να προκαλούν πυροδοτώντας την ένταση στην περοχή. Από το πρωί η πλευρά της Τουρικής πλευράς εκτοξεύει χημικά και δακρυγόνα προς τους Έλληνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρίσκονται ήδη 1.000 τούρκοι κομάντο, οι οποίοι βρίσκονται κατά μήκος των συνόρων.

Από την πλευρά της ελληνική πλευρά, θέλοντας να βάλει φρένο στην τούρκικη προκλητικότητα, θωρακίζει ακόμη περισσότερο τα ελληνικά σύνορα, στέλνει ΕΚΑΜ ως απάντηση στους 1.000 τούρκους κομάντο και υψώνει ακόμα μεγαλύτερο φράχτη, ο οποίος θα έχει μήκος 30 χιλιομέτρων.

Οι Τούρκοι "βομβαρδίζουν" χημικά στις δυνάμεις που βρίσκονται στην Ελληνική πλευρά
Οι Τούρκοι “βομβαρδίζουν” χημικά στις δυνάμεις που βρίσκονται στην Ελληνική πλευρά

Είναι πλέον σαφές ότι η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί, καθώς οι γείτονες δημιουργούν ένα σκηνικό έντασης με τον κίνδυνο ατυχήματος!

“Μπλόκο” στα σύνορα για 2.900 μετανάστες
Την ίδια ώρα, οι προσφυγικές ροές αυξάνονται με ευθύνη των Τούρκων, καθώς όπως ανέφεραν σήμερα επίσημες πηγές περίπου 2.900 απόπειρες παράνομης εισόδου στη χώρα εμποδίστηκαν μέσα στο τελευταίο 24ωρο, από τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του Έβρου.

Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης, το τελευταίο 24ωρο στην εν λόγω περιοχή συνελήφθησαν 8 άτομα (επτά προερχόμενα από το Αφγανιστάν και ένα από τη Συρία), ενώ εμποδίστηκαν 2.867 απόπειρες παράνομης εισόδου στην Ελλάδα.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει