Ενημέρωση με ένα κλικ

Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας των "Joung Leaders" η Χριστίνα Αλεξοπούλου

Δυναμικό «παρών» στο πρόγραμμα ανταλλαγών “Joung Leaders”, που διοργανώνεται από το ίδρυμα Hanns Seidel Stiftung, έδωσε η βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Η Αχαιός βουλευτής, που πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη σε Μόναχο και Βερολίνο, ήταν επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας πολιτικών στελεχών νέας γενιάς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και πραγματοποίησε “μπαράζ” συναντήσεων. 

Κι αυτό, διότι το πρόγραμμα ανταλλαγών “Joung Leaders” προβλέπει συναντήσεις και συνομιλίες με μέλη του Γερμανικού Κοινοβουλίου, πάνω στα ζητήματα του μεταναστευτικού, του τουρισμού, της οικονομίας και άλλα.

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, η Αντιπροσωπεία αφού ενημερώθηκε πάνω σε θέματα ψηφιακής διακυβέρνησης και καινοτομίας, επισκέφθηκε το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, όπου συναντήθηκε με τον Κοινοβουλευτικό Υφυπουργό, κ. Norbert Barthle, που ασκεί τα καθήκοντα του Εντεταλμένου για την Ελληνογερμανική Συνέλευση, της οποίας η δομή, τα προγράμματα και οι προοπτικές, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Τα πρώτα συμπεράσματα των επαφών, σύμφωνα με την κυρία Αλεξοπούλου, δείχνουν ξεκάθαρα την αλλαγή του κλίματος για τη χώρα μας, που έχει επιφέρει στην Ευρώπη και ειδικότερα στη Γερμανία, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις νέες επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στο μέλλον.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει