Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο εργοτάξιο Πατρών-Πύργου ο Πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 το εργοτάξιο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου στην Αμαλιάδα. 

Όπως έχει εξηγήσει ο Κώστας Καραμανλής, υπουργός Υποδομών, «με την επιμονή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τη συστηματική δουλειά που κάναμε στο Υπουργείο Υποδομών κ Μεταφορών καταφέραμε να ‘‘αναστήσουμε’’ το έργο της Πατρών – Πύργου. Δεσμευθήκαμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ξαναφέρουμε το έργο στις ράγες της υλοποίησης. Τίποτε δεν ήταν εύκολο. Υπήρξαν εμπόδια, εσωτερικά και εξωτερικά. Όμως τόσο οι μελέτες όσο και το σχέδιό μάς έπεισαν τις Βρυξέλλες ότι το έργο είναι σημαντικό και θα βοηθήσει την περιοχή.

Πλέον μπορούμε να πούμε με ειλικρίνεια, ότι το έργο αυτό, όχι απλά κινδύνεψε λόγω της τακτικής της τότε συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά ήταν ουσιαστικά άλλο ένα έργο από αυτά που θα έμεναν απραγματοποίητα. Κι εδώ θα χρησιμοποιήσω τα ίδια τα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ: ‘‘Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο’’. Όντως! Το δικό του. Όπως και η επιτυχία έχει ονοματεπώνυμο: της Κυβέρνησης της ΝΔ».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει