Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην Αθήνα οι 100 μαθητές του Κολεγίου Ψυχικού, πέντε εξ αυτών παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα

Στην Αθήνα οι 100 μαθητές του Κολεγίου Ψυχικού, πέντε εξ αυτών παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα

Στην Αθήνα, πλέον βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής οι μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών οι οποίοι, ήταν μέλη εκδρομής στο Λονδίνο, με ένα εκ των μελών, την κόρη της 40χρονης, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Οι μαθητές αρχικώς, μεταφέρθηκαν στο υγειονομείο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ στο αεροδρόμιο κλήθηκαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες πέντε εκ των μαθητών παρουσιάζουν έντονο βήχα και πυρετό, ενώ στο Λονδίνο έχουν παραμείνει η κόρη της 40χρονης και άλλος ένας μαθητής.

Έπειτα από διαβουλεύσεις και συσκέψεις, αποφασίστηκε οι πέντε μαθητές, που παρουσιάζουν συμπτώματα να μεταβούν στις οικείες τους και το πρωί του Σαββάτου, με ευθύνη των γονιών τους, να μεταβούν σε ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς (Αττικόν ή Σωτηρία), προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό, ή αν πρόκειται για γρίπη ή μία απλή ίωση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More