Ενημέρωση με ένα κλικ

Στήριξη της Νότιας Καρολίνα στον Τζο Μπάιντεν

Δημοσκοπήσεις αυτής της εβδομάδας, δείχνουν στήριξη της Νότιας Καρολίνα για τον Τζο Μπάιντεν, έναντι του αντιπάλου του Μπέρνι Σάντερς.

Δημοσκοπήσεις αυτής της εβδομάδας, δείχνουν στήριξη της Νότιας Καρολίνα για τον Τζο Μπάιντεν, έναντι του αντιπάλου του Μπέρνι Σάντερς,  ενόψει της εσωκομματικής ψηφοφορίας των Δημοκρατικών.

Στην πολιτεία αυτή, διακυβεύονται 54 αντιπρόσωποι στο συνέδριο του κόμματος, και αποτελεί μια από αυτές που καλείται να κερδίσει ο πρώην αντιπρόεδρος αν θέλει να μείνει εντός μάχης, μετά τις απογοητευτικές επιδόσεις του στις πρώτες δύο πολιτείες όπου διεξήχθησαν ψηφοφορίες και τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στη Νεβάδα.

Οι ίδιες δημοσκοπήσεις φέρουν τον Μπέρνι Σάντερς δεύτερο, ενώ τον πρώην δήμαρχο της Σάουθ Μπεντ, Πιτ Μπούτιτζετζ, τρίτο.

Ο Μπάιντεν, ως αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, του πρώτου Αφροαμερικανού προέδρου των ΗΠΑ, συγκεντρώνει υψηλότερο ποσοστό μεταξύ των μαύρων ψηφοφόρων, της πλειοψηφίας της εκλογικής βάσης των Δημοκρατικών στη Νότια Καρολίνα.

Την ίδια στιγμή ο Σάντερς, φαβορί μετά τις πρώτες τρεις ψηφοφορίες, συνεχίζει να προηγείται στις εθνικές δημοσκοπήσεις, αν και απέχει ακόμη πολύ από το να έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των αντιπροσώπων στο πρώτο στάδιο της κούρσας.

Και όλα αυτά σε μια μάχη για το προεδρικό χρίσμα, η οποία στενεύει, με 13 υποψηφίους ν’αποχωρούν κατά την πορεία αυτής, αφού από 20 που συμμετείχαν στην αρχή πλέον έχουν μείνει μόλις επτά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει