Ενημέρωση με ένα κλικ

Μοσχάτο: Ημερίδα για την «Πράσινη Ανάπτυξη για όλους-Κυκλική Οικονομία»

Ημερίδα με τίτλο «Πράσινη Ανάπτυξη για όλους – Κυκλική Οικονομία», διοργανώνουν την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Ημερίδα που  θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο  «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» από τις 17.30 έως τις 21.30,  πραγματοποιείται στα πλαίσια της σύμβασης, που έχουν υπογράψει οι δύο φορείς με θέμα: «Διερεύνηση συμπεριφοράς καταναλωτών σε θέματα αποδοχής τεχνολογιών, αλλαγής καυσίμου και ανακύκλωσης αποβλήτων» και υπότιτλο «Εκμετάλλευση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας».

Σκοπός της εκδήλωσης  είναι η ενημέρωση των δημοτών Μοσχάτου-Ταύρου για τα αποτελέσματα του προγράμματος επέκτασης του Φυσικού Αερίου καθώς και των αποτελεσμάτων του  ερωτηματολογίου σχετικά με τους ενεργειακούς καταναλωτές και τη χρήση του Φ.Α.. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιασθούν και τα αποτελέσματα της μελέτης για τη διαχείριση των αποβλήτων και των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στα οποία ο Δήμος έχει τη δυνατότητα συμμετοχής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει