Ενημέρωση με ένα κλικ

Δήμος Αθηναίων: Γεύμα αγάπης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αύριο από το Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Το τραπέζι στους άπορους και άστεγους πολίτες στρώνει και φέτος ανήμερα τα Χριστούγεννα και ώρα 13:00 το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών 69).

Μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, περισσότεροι από 1.200 άποροι, άστεγοι και οικονομικά αδύναμοι θα απολαύσουν ένα ζεστό, υψηλής ποιότητας χριστουγεννιάτικο γεύμα, το οποίο θα συνοδευτεί από μουσική, γλυκά κεράσματα και δώρα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α., Γρηγόρης Λέων, «στόχος μας τις γιορτινές αυτές ημέρες είναι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη τη δυνατότητα να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια. Με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και τη μουσική, δημιουργούμε την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής κι ένα γιορτινό κλίμα, για τους ανθρώπους εκείνους που η έλλειψη πόρων δεν τους επιτρέπει να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζει. Με την αμέριστη στήριξη των δεκάδων χορηγών μας, αλλά και ιδιωτών, που καθημερινά συνδράμουν το έργο μας, στεκόμαστε φέτος, περισσότερο από ποτέ, αρωγοί στους ανθρώπους αυτούς και κρατάμε ψηλά τη σημαία της αλληλεγγύης, αλλά και της ελπίδας».

Το γεύμα είναι μια ευγενική χορηγία της Coca-Cola.

Αντίστοιχο γεύμα θα πραγματοποιηθεί, επίσης, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ και ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει