Ενημέρωση με ένα κλικ

Δωρεάν χρήση των παιχνιδιών στα Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Δήμου Πειραιά

Δωρεάν χρήση στα παιχνίδια των Χριστουγεννιάτικων πάρκων του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Κανάρη και στην πλατεία Πηγάδας, έχουν οι μαθητές των 7 σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής της πόλης μας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών, που υλοποιεί ο Δήμος, για τη στήριξη των μαθητών των ειδικών σχολείων του Πειραιά.

Σημειώνεται, πως η δωρεάν χρήση των Χριστουγεννιάτικων πάρκων θα γίνεται από τους μαθητές με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η δωρεάν χρήση των παιχνιδιών στα τρία Χριστουγεννιάτικα πάρκα για τους μαθητές των ειδικών σχολείων της πόλης μας, έχει στόχο να προσφέρει στιγμές χαράς στα παιδιά την περίοδο των εορτών.

«Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα ειδικά σχολεία της πόλης με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, τη γιορτινή αυτή περίοδο, με τα παιχνίδια στα τρία Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Δήμου στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Κανάρη και στην πλατεία Πηγάδας. Στόχος μας είναι να ζήσουν οι μαθητές όμορφες στιγμές και να χαμογελούν. Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά, χαμογελάμε κι εμείς», τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει