Ενημέρωση με ένα κλικ

Σκηνοθέτησε ληστεία για να γλιτώσει τη γκρίνια του συζύγου της για τα έξοδα που είχε κάνει

Έκανε ψευδή καταγγελία ότι δέχθηκε επίθεση από 2 άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Ένα απίστευτο περιστατικό αντιμετώπισαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα, όταν μια 41χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι την λήστεψαν με απώτερο σκοπό να μπορέσει να δικαιολογήσει στον συζύγου της, τα χρήματα που ξόδεψε.

Λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, κυκλοφόρησε η είδηση ότι μια γυναίκα στην Πάτρα έπεσε θύμα ληστείας με την απειλή μαχαιριού. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ διαφορετικά από ό,τι αρχικά φαινόταν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μια 41χρονη επισκέφθηκε την Ασφάλεια Πατρών και ανέφερε ότι:

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ενώ ήταν σταματημένη με το αυτοκίνητό της στην οδό Λόντου, δέχθηκε επίθεση από δύο αναβάτες μηχανής κατά τη διάρκεια μίας προσωρινής στάσης που είχε κάνει, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό της. Οι δράστες, αφού την απείλησαν με μαχαίρι, άνοιξαν την πόρτα του συνεπιβάτη και της πήραν το πορτοφόλι που περιείχε 850 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες, όπως είπε..

Ηράκλειο: Τσαντάκηδες ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε κλοπή από αυτοκίνητο  γυναίκας

Οι Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους ληστές, αλλά τα στοιχεία της υπόθεσης έκαναν τους αστυνομικούς να έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την εγκυρότητα των κατηγοριών της γυναίκας, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν υλικό από κάμερες της περιοχής που να επιβεβαιώνουν όλα όσα ισχυριζόταν η γυναίκα οδηγός. Κατόπιν πιέσεως, η ίδια ομολόγησε την αλήθεια.

Η 41χρονη παραδέχθηκε ότι αφορμή για να σκηνοθετήσει την ληστεία ήταν το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ που είχε ξοδέψει και επινόησε την ιστορία για να καλύψει τα χρήματα που είχε ξοδέψει, ώστε να τα δικαιολογήσει στον σύζυγό της.

Τελικά, η γυναίκα συνελήφθη για ψευδή καταγγελία και για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει