Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη 22χρόνου μετά από ληστεία σε σούπερμάρκετ

Προ της συλλήψεως του, ο 22χρονος είχε διαπράξει ληστεία με την απειλή όπλου σε σούπερ μάρκετ

Στη σύλληψη ενός άντρα, κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τέσσερις ένοπλες ληστείες, προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικές δυνάμεις, στην Αθήνα.

Προ της συλλήψεως του, ο 22χρονος είχε διαπράξει ληστεία με την απειλή όπλου σε σούπερ μάρκετ. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του.

Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος εισήλθε σε πυλωτή πολυκατοικίας, άλλαξε ρούχα και προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από την ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη.
Μετά από έρευνα η αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε ένα μαύρο πλαστικό πιστόλι – κρότου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ, τα οποία έφερε στην κατοχή του.
Μετέπειτα έρευνα αποκάλυψε την συμμετοχή του συλληφθέντα σε τουλάχιστον τέσσερις ένοπλες ληστείες σε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο δράστης εισερχόταν σε σούπερ μάρκετ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, χρησιμοποιώντας υφασμάτινη μάσκας.

Ο 22χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για κλοπές και διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει