Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Αθήνα 9.84 γίνεται ξανά ραδιόφωνο!

Μετά από πάρα πολύ καιρό κάτι αρχίζει να κινείται και πάλι στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης.

Στα χρόνια του Καμίνη με τις επιλογές του και την κομματίλα, ο Αθήνα 9.84 εξαφανίστηκε, καταποντίστηκε, βγήκε από το χάρτη. Δεν τους ενδιέφερε προφανώς, αλλά «έκαιγαν» ένα ολόκληρο ραδιόφωνο. Δεν ήταν ο σταθμός όλων των Αθηναίων αλλά ο σταθμός μίας συγκεκριμένης παρεούλας.

Σύμφωνα με το e-tetradio.gr, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε κάτι πολύ απλό αλλά και δύσκολο συνάμα: δεν ακολούθησε την πεπατημένη τοποθετώντας διευθυντή κάποιο κομματικό στέλεχος ή δημοσιογράφο της… παράταξης, αλλά έναν άνθρωπο που γνωρίζει από ραδιόφωνο. Τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου. Και αποφάσισαν να αλλάξουν το χαρακτήρα του 9.84, να το κάνουν δημοτικό ραδιόφωνο πόλης και πολιτισμού, όχι να προσπαθούν να ανταγωνιστούν τον ΣΚΑΪ 100.3 και τον Real FM. Η πρώτη τους κίνηση με το αφιέρωμα στο ραδιόφωνο για την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου ήταν εξαιρετική και μάλιστα είχε τεράστια ανταπόκριση.

Δύσκολη όμως είναι και η αποστολή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου, η οποία θα ξεκινήσει από τον πάτο αξιοπιστίας και επιδραστικότητας που το είχε φτάσει το ένδοξο ραδιοφωνάκι η Νόνη Καραγιάννη ως τελευταία διευθύντρια (αλλά και οι προηγούμενοι των τελευταίων ετών). Αν δεν θέλει να χάσει το παιχνίδι πρέπει να λειτουργήσει αμιγώς ραδιοφωνικά και όχι κοιτώντας να κρατήσει τις (όποιες) ισορροπίες…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει