Ενημέρωση με ένα κλικ

Απόλυτη ανατροπή στον ΑΝΤ1: Στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας;

Η επόμενη σεζόν έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε… γρίφο για τον ΑΝΤ1, ο οποίος έχοντας ήδη πραγματοποιήσει την αντεπίθεσή του στην πρωινή ζώνη το τελευταίο διάστημα σε ενημέρωση και ψυχαγωγία, σκέφτεται σοβαρά το τι κινήσεις θα κάνει, αφού στη διάρκεια της φετινής χρονιάς υπήρχε ένας αναβρασμός.

Τα νούμερα τηλεθέασης, άλλωστε, δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά για το σταθμό του Αμαρουσίου στο ξεκίνημα, έχοντας μείνει πολύ πίσω στα περισσότερα προγράμματά του. Εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα, όμως, έχει καταφέρει να ανακάμψει και να βρεθεί δυναμικά ξανά μεταξύ των κορυφαίων σταθμών σε δύο ουσιαστικούς τομείς.

Τα πρόσωπα, που έχουν μεταξύ άλλων φέρει την ανατροπή αυτή, είναι ο Γιώργος Παπαδάκης με αισθητά βελτιωμένες επιδόσεις στην πρώτη πρωινή ζώνη, ενώ η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως αυτή την φορά έκαναν τις σωστές επιλογές για τη στελέχωση του «Πρωινού». Κάπως έτσι, μετά από ένα «μουδιασμένο» ξεκίνημα, το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Πρωινό» είναι πάλι στον αφρό.

Οι επιδόσεις αυτές έχουν φέρει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 σε έναν… ευχάριστο προβληματισμό. Κι αυτό, γιατί από εκεί που συζητούσαν για ραγδαίες αλλαγές την νέα σεζόν με πιθανά νέα πρόσωπα στις δύο αυτές εκπομπές, συνοδευόμενα από καινούργια πρότζεκτ, ξαφνικά επιθυμούν διακαώς να κρατήσουν τους ήδη υπάρχοντες.

Κι αν ο Παπαδάκης προτίθεται να ανανεώσει εκ νέου, ώστε να δώσει τον τόνο για το κανάλι στις νέες πολιτικές εξελίξεις, τότε υπάρχει μέχρι και σκέψη για περαιτέρω ενεργοποίηση της Φαίης Σκορδά, δίνοντάς της και δεύτερη εκπομπή, μετά την έσχατη επιτυχημένη της πορεία στην πρωινή ζώνη, παίρνοντας επιτέλους ένα καλό κομμάτι από την πίτα έναντι της Κατερίνας Καινούργιου.

Υπάρχει, όμως, κι ένα ακόμη σενάριο. Στον ΑΝΤ1 δεν έχουν αποκλείσει την επιβολή της ψυχαγωγίας σε περίπτωση, όπου ο Παπαδάκης τελικά αποχωρήσει το καλοκαίρι, μιας και τίποτα ακόμη δεν ήταν οριστικό. Διάφορα ονόματα έχουν κατά καιρούς ακουστεί για την αντικατάστασή του, είτε για την ενημέρωση είτε για την ψυχαγωγία, μέχρι και για μεταγραφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, εφόσον γινόταν η στροφή στην ψυχαγωγία.

Γιατί, όμως, να επιχειρήσουν να πείσουν ακόμη μια παρουσιάστρια για την πρωινή ζώνη, όταν ήδη πετυχαίνει η Σκορδά, την οποία και εγκρίνει ο Παπαδάκης; Οι σκέψεις, λοιπόν, στρέφονται και στην περίπτωση να μας λέει η Φαίη νωρίς το πρωί «καλημέρα» με το υπέροχο χαμόγελό της, έχοντας στο πλευρό της τον Λιάγκα, με τον οποίο συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίδυμο από πέρυσι, και όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά, χωρίς να αποκλείεται κάθε ανατροπή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει