Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζώδια: “Ζόρια” για 3 – Ποιά είναι αυτά; Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα που έρχεται

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Κριός

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να συναντώνται αυτό το Σαββατοκύριακο στον Αιγόκερω, ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που τραβάει με κάποιο τρόπο τα φώτα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εσείς είναι να μην έχετε υπεροπτική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας.

Το ότι υπάρχει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα της καριέρας σάς κάνει πιο ορατούς στο περιβάλλον εργασίας σας, αλλά δεν θα θέλατε να έχετε τη φήμη ενός αδιάλλακτου και αλαζόνα τύπου. Αντιθέτως, καλό είναι να έλξετε την προσοχή για το πνεύμα συνεργασίας, αλλά και για τη θετική σας διάθεση απέναντι στους άλλους.

Από την άλλη, αν χρειάζεστε βοήθεια στη δουλειά σας, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τη ζητήσετε, διότι πολλοί θα προθυμοποιηθούν να σας τη δώσουν. Η Σελήνη στο ζώδιο σας και τις δυο μέρες σε εξάγωνο με τον Ερμή, αλλά σε κόντρα με τους πλανήτες στον Αιγόκερω, μπορεί να σας κάνει λίγο πιο βιαστικούς στην κρίση σας ή μπορεί να δημιουργεί μια διάσταση σε θέματα γούστου και αισθητικής με τους άλλους.

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου σε ένα φιλικό σας ζώδιο στον Αιγόκερω μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να γίνετε πιο διπλωμάτες απέναντι στους άλλους και να αφήσετε ό,τι αρνητικό υπάρχει στο περιβάλλον σας να περάσει και να σας αφήσει ανέπαφους, όπως το νερό σε ένα αδιάβροχο ρούχο. Μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα τα οποία μεταφέρουν την αρνητικότητα τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Άλλωστε, αν ασχοληθείτε μαζί τους έχουν καταφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν. Αντιθέτως, ασχοληθείτε σχολαστικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα, είτε αφορούν την καριέρα είτε τις σπουδές σας. Δείτε ακόμη τα οικονομικά σας πλάνα.

Το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη την κάνει πιο βοηθητική για να αναθεωρήσετε τη δράση σας, να κάνετε διορθώσεις ή να αλλάξετε ίσως και κάποιες απόψεις που μπορεί να έχετε. Αξιοποιήστε την επιρροή οι γεννημένοι τον Μάιο για να δείξετε την αγάπη σας στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Η Σελήνη θα κινείται στον Κριό και τις δυο μέρες και θα σας απασχολήσουν πιο πολύ ζητήματα δουλειάς ή και φυσικής κατάστασης και υγείας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη προχωρά στον Κριό, όπου και θα παραμείνει και τις δυο μέρες του Σαββατοκύριακου, προσδίδοντας μια εξωστρέφεια στο γουηκέντ, ιδιαίτερα το Σάββατο που σχηματίζει και εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Όμως, η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης παραπέμπει και σε μια αναμόχλευση των ερωτικών σας σχέσεων, ειδικά για τους γεννημένους τον Ιούνιο. Εσείς μπορεί να έχετε ιδιαίτερη τύχη και σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανώς να μάθετε ένα νέο που αφορά σε κάποια απόδοση επένδυσης, κάποιο μπόνους, κάποιο ευεργετικό κληρονομικό θέμα, ή σχετικά με μια διατροφή, ασφάλεια κλπ.

Θετικές μέρες, αν θέλετε να κάνετε μια οικονομική αναδιαπραγμάτευση ή να διορθώσετε παλιότερους όρους μιας συμφωνίας. Αν παρόλα αυτά θέλετε να πάρετε πρωτοβουλία για μια αλλαγή μέσα στο χώρο της δουλειάς, αφήστε το καλύτερα για τον Φεβρουάριο και μη βιαστείτε για νέα πλάνα τώρα. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και σε αυτή τη φάση ετοιμάζεται να γυρίσει κι ο κυβερνήτης σας Ερμής, δημιουργώντας περισσότερα εμπόδια και καθυστερήσεις.

 

Άση Μπήλιου Ζώδια

 

Καρκίνος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών που κυριαρχεί μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι μια πολύ ευχάριστη επιρροή, ειδικά για τους γεννημένους τον Ιούλιο. Εκτός του ότι μπορεί να περάσετε όμορφα με εκλεκτή παρέα, μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας δείξει το ενδιαφέρον του, είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Απλά είναι σημαντικό να προσέξετε τον ενθουσιασμό σας και, χωρίς να πάρετε μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσετε μετά, μπορείτε με την ησυχία σας να παρατηρήσετε και τις δικές σας αντιδράσεις και της άλλης πλευράς για να σιγουρευτείτε ότι όντως ενδιαφέρεστε.

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη, που δεν ευνοεί τις νέες σχέσεις. Επειδή και η Σελήνη στον Κριό σας κάνει ακόμη πιο βιαστικούς, θα πρέπει να σιγουρευτείτε πρώτα για τα συναισθήματα σας και μετά να μπείτε στη διαδικασία δέσμευσης. Το ίδιο ισχύει και σε επαγγελματικό επίπεδο με πιθανές συνεργασίες. Η Σελήνη στον Κριό δίνει κι ένα χαρακτήρα απαιτήσεων σε αυτό το γουηκέντ, που δεν προβλέπεται ιδιαίτερα χαλαρό.

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στον τομέα της καθημερινότητας, της δουλειάς σας και της υγείας σας, κι αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο μπορεί να έχετε μια θετική πρόταση ή διαπραγμάτευση για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Ακόμη, είναι θετικές μέρες για να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο που εργάζεστε και να επιδιώξετε πνεύμα συνεργασίας με τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όραμα.

Σκεφτείτε τι δημιουργικό μπορείτε να κάνετε στη δουλειά σας, πώς μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον ανώτερο ή μήπως ακόμη χρειάζεστε να ενισχύσετε με διαφήμιση το επαγγελματικό σας προφίλ ή τα προϊόντα της εργασίας σας. Ακόμη, δείτε καλύτερα τις διατροφικές σας συνήθειες και προσπαθήστε να βελτιώσετε την υγεία σας αλλάζοντας μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ακραίες διατροφικές τάσεις. Σίγουρα χρειάζεται να αφουγκραστείτε καλύτερα τις ανάγκες σας.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό κάνει προτεραιότητα αυτό το Σαββατοκύριακο τα θέματα των οικονομικών και των συνεργασιών σας. Η κυρίαρχη όψη του γουηκέντ, όμως, είναι η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, της φήμης, του έρωτα και των παιδιών. Μην ξεχνάτε ότι ο Αιγόκερως είναι ένα δυναμικό ζώδιο, δεν περιμένει την ευκαιρία, τη δημιουργεί κι αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας είτε στον τομέα του έρωτα είτε ακόμη της δημιουργίας.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, άρα δεν πρέπει να είστε βιαστικοί σε ό,τι επιλέγετε να κάνετε. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο θα έχετε περισσότερη τύχη, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο. Την Κυριακή προσπαθήστε να αποφύγετε να φορτώσετε όλη τη μέρα σας με υποχρεώσεις και «πρέπει». Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει, καθώς έρχεται μια πιο απαιτητική εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να ετοιμάζεται να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό σας υπενθυμίζει τις πρακτικές υποχρεώσεις που έχετε σήμερα και όλα τα «πρέπει» απέναντι στους άλλους, αλλά από την άλλη ίσως δεν έχετε και πολλά κέφια να τα φέρετε όλα εις πέρας και θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα. Το Σαββατοκύριακο, όμως, μπορεί να έχει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για σας με την σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης.

Πιθανώς κάποιο μέλος από την οικογένεια σας να σας κάνει μια όμορφη έκπληξη ή κάτι που αφορά τους δικούς σας ανθρώπους να σας προκαλέσει έναν ενθουσιασμό. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα πιθανώς ένας συγγενής να σας βοηθήσει να το λύσετε. Φανείτε όμως κι εσείς το ίδιο γενναιόδωροι απέναντι σε κείνους. Ωραίες μέρες και για να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και να τον ομορφύνετε. Απλά μην το παρακάνετε με τα έξοδα. Με ανάδρομη Αφροδίτη θα πρέπει να είστε αρκετά πιο συγκρατημένοι και πειθαρχημένοι αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Αν και η Σελήνη στον Κριό ωθεί την προσοχή σας κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, η υπέροχη όψη Ήλιου – Αφροδίτης σάς κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και μάλιστα φαίνεται ότι μπορείτε να γοητεύσετε με τα λόγια σας και τον πιο αυστηρό ακροατή. Εξαιρετικές μέρες αν θέλετε να διαπραγματευτείτε κάτι, να μιλήσετε για τη δουλειά σας, να δείξετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη αν ψάχνετε για δουλειά ή για μια καλύτερη δουλειά. Ακόμη, αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο μεταφορικό σας μέσο οι μέρες ενδείκνυνται για να κάνετε μια έρευνα αγοράς.

Η Κυριακή είναι θετική μέρα για να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους, αλλά μην τις συνοδεύετε με ενοχές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τους πλανήτες στον Αιγόκερω μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο στις υποχρεώσεις σας, αλλά καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι μόνο στο δικό σας μυαλό.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον Κριό, δίνοντας έμφαση στις εξόδους, τη διασκέδαση, την προσωπική σας ζωή και σε όλα αυτά που αγαπάτε να κάνετε. Απαιτητικές μέρες με αρκετές συζητήσεις, επαφές, αλλά και άκρως εποικοδομητικές. Η κυρίαρχη όψη αυτό το γουηκέντ είναι η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης μέσα στον τομέα των οικονομικών σας.

Φυσικά, αυτή η όψη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για αγορές ή δώρα, από την άλλη όμως μπορεί κι εσείς να λαμβάνετε κάποια δώρα. Διαπραγματεύσεις σε σχέση με τα οικονομικά μπορεί να πάνε καλά αν επανέρχεστε σε παλιότερες συμφωνίες ή συμβόλαια, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια έκπληξη σε οικονομικό επίπεδο.

 

Προβλέψεις ζωδίων 8/1

 

Αιγόκερως

Ήλιος και Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο σας και εσείς ακτινοβολείτε μια ζεστασιά, που φέρνει τους άλλους δίπλα σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όταν νιώθουμε όμορφα γινόμαστε πάντα πόλος έλξης για τους άλλους και δεν εννοώ μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά γενικότερα στις σχέσεις μας.

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο σίγουρα είστε πιο κερδισμένοι από αυτή τη συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο και εσείς είστε που έχετε και την τύχη με το μέρος σας και σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την εξέλιξη της δουλειάς σας. Πραγματικά δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη στιγμή για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας ένα δημιουργικό σχέδιο, να προτείνετε μια ιδέα.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχονται τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Παρόλα αυτά, αν θέλατε να κάνετε μια κούρα ομορφιάς, να κάνετε κάποια αισθητική επέμβαση, να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας ή και στυλ, μην κάνετε ακραίες επιλογές αυτή την περίοδο και πειραματισμούς. Όταν επιστρέψει η Αφροδίτη σε ορθή πορεία, από το τέλος του Ιανουαρίου κι ακόμη καλύτερα το Φεβρουάριο, προχωρήστε σε τολμηρές αποφάσεις. Αποφύγετε τις βιασύνες και τους ενθουσιασμούς, απλά κοιτάξτε να περάσετε όμορφα.

Υδροχόος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο αυτό το Σαββατοκύριακο σάς κάνει να διαπιστώνετε, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, πόσο πολύ έχετε αλλάξει τον τελευταίο καιρό με τις διαφορετικές εμπειρίες που χρειάστηκε να βιώσετε. Η αλλαγή από πέρυσι τέτοια εποχή μέχρι φέτος είναι ραγδαία και είναι ορατή ακόμη και σε αυτούς που σας ζουν καθημερινά. Έχετε αλλάξει προσανατολισμό στις επιθυμίες σας, βλέπετε τα θέματα σε μεγαλύτερο βάθος μακριά από την επιφάνεια, έχετε ωριμάσει περισσότερο και η πορεία αυτή συνεχίζεται και στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Πιθανώς πλέον να έχετε μάθει να εκτιμάτε την παραμικρή υποψία ομορφιάς, καλοσύνης, αλληλεγγύης που ίσως προσπερνούσατε παλιότερα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά θετικό για σας και με τη Σελήνη στον Κριό έχει και μια εξωστρέφεια. Φροντίστε να τελειώνετε γρήγορα με τις υποχρεώσεις σας, για να το απολαύσετε με το ταίρι σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια εκδρομή ή μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε τη νευρικότητα και την ένταση που σας προκαλεί η Σελήνη στον Κριό και η οποία χρειάζεται διέξοδο.

Ιχθείς

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, ωθώντας τη σκέψη σας σε πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και έχετε περισσότερο άγχος για την πορεία της δουλειάς σας, η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης κυριαρχεί στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, φέρνοντας στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Μέσα σε όλα αυτά που περνάμε με τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, το να υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας που σας στηρίζουν δεν είναι λίγο, αν και τείνουμε όλοι να το θεωρούμε δεδομένο.

Δείξτε σε αυτούς τους ανθρώπους την αγάπη και την εκτίμηση σας. Ακόμη, αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ίσως και στον χώρο της εργασίας σας μια πιο έκρυθμη κατάσταση, είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και με διάλογο και συζήτηση να ομαλοποιήσετε τα πράγματα.

Πηγή: Asibiliou.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει