Ενημέρωση με ένα κλικ

Τα “μαζεύει” ο Τζούμας μετά τον σάλο από το “οι γυναικοκτονίες οφείλονται στην φλυαρία των γυναικών”

«Οι γυναίκες μιλάνε ακατάπαυστα και αυτό είναι εκνευριστικό» υποστηρίζει ο ηθοποιός

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής 7/1 και έκανε μία δήλωση, η οποία άφησε άφωνους παρουσιαστές και τηλεθεατές.

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για τον Μητροπολίτη Κοζάνης, ο οποίος από χθες απασχολεί τα media. Και αυτό γιατί την Πέμπτη 6/1, μετά τη λειτουργία και των αγιασμό των υδάτων, ο Μητροπολίτης ενοχλήθηκε από κάποιες γυναίκες που μιλούσαν μεταξύ τους. «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» είπε. Η φράση του αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Tα«μαζεύει» με νέα δήλωσή του – «Έκανα μαύρο χιούμορ»

Στο κλείσιμο της ημέρας ωστόσο, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3, ο Κωνσταντίνος Τζούμας επιχείρησε να «μαζέψει» τα όσα είπε και δημιούργησαν σάλο στα social media.

Έτσι, τόνισε πως «μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…»

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει