Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρεμιέρα με αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στο Ηρώδειο

Η παράσταση αυτή αφορμάται από τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου. 

Πρεμιέρα με μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο θα κάνει το Ηρώδειο, το οποίο ξεκινά τις καλοκαιρινές παραστάσεις του στις 15 Ιουλίου.

Η συναυλία αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των καλλιτεχνών και του κοινού, μετρώντας μόνο 800 θεατές σε κάθε παράσταση.

Η παράσταση αυτή αφορμάται από τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος υπήρξε Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό του.

Η παράσταση «Τους προβολείς στήσε», αποτελεί έναν μουσικό περίπατο με τραγούδια, χορικά, κομμάτια για μιούζικαλ και επιθεωρήσεις, συνθέσεις οι οποίες ξεπέρασαν τα όρια της θεατρικής σκηνής και αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό.

Μουσική για το θέατρο, σε έργα του Μπρεχτ, του Λόπε ντε Βέγκα, του Ευριπίδη, του Αριστοφάνη, τραγούδια σε ποίηση του Ρίτσου, του Καβάφη, του Καββαδία.

Υπό την μπαγκέτα του Θύμιου Παπαδόπουλου, τον οποίον ο Θάνος Μικρούτσικος αποκαλούσε «alter ego» του, θα τραγουδήσουν η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Κώστας Θωμαΐδης.

Ανάμεσα στις νότες, λέξεις και κείμενα με την υπογραφή του Οδυσσέα Ιωάννου θα ερμηνεύσει η Ρένια Λουιζίδου. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 15ής και 16ής Ιουλίου στο Ηρώδειο.

Ακολουθούν ακόμα δυο συναυλίες. Η πρώτη με τον Γιάννη Αγγελάκα και τον Νίκο Βελιώτη και τίτλο «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων» και μία με την Μόνικα «Κάτι ανθίζει στο Ηρώδειο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει