Ενημέρωση με ένα κλικ

Με σοβαρά εγκαύματα η 34χρόνη στην Καλλιθέα

Αυτόπτες μάρτυρες προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην 34χρόνη

Λεπτομέρειες αλλά και μαρτυρίες, αποκαλύπτονται, σχετικά με την επίθεση την οποία δέχθηκε 34χρονη με βιτριόλι, το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα.

Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται στην εντατική με βαθύ έγκαυμα σε πρόσωπο και χέρια, ενώ τραυματίστηκε από το βιτριόλι και η κόρη της φαρμακοποιού η οποία της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες σημειώθηκε στις 9.30 στη λεωφόρο Θησέως. Η 34χρόνη, μετέβαινε στην εργασία της, όταν στην είσοδο του κτήριο που στεγάζει το γραφείο της, εμφανίστηκε μπροστά της μία «μαυροφορεμένη» γυναίκα με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο.
Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη Ελληνίδα μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο και το σώμα και εξαφανίστηκε.
Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποίησει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας για βοήθεια.
Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έσπευσε σε βοήθεια, μεταφέροντας την σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν τον τραυματισμό της κόρης της της φαρμακοποιού από βιτριόλι, κατά την παροχή βοήθειας. 

Το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Metropolitan, νοσηλευόμενο στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και στα χέρια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έχει χάσει το ένα του μάτι, εξαιτίας της επίθεσης, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι. Η αστυνομία ελέγχοντας τις κάμερες γύρω από την καφετέρια προσπαθεί να ταυτοποιήσει αλλά και να εντοπίσει την δράστη.
Οι ως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν, με την αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει