Ενημέρωση με ένα κλικ

Μέγκαν και Χάρι: Έρχονται αποκαλύψεις σε νέο τους βιβλίο!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα μιλήσουν για όλα μέσα από το βιβλίο τους

Μέσα από το πολυαναμενόμενο νέο τους βιβλίο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο τέως πρίγκιπας Χάρι, δίνουν τη δική τους οπτική και μαρτυρία, για τον χρόνο που πέρασαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», θα μιλήσουν για όλα μέσα από το βιβλίο τους με τίτλο «Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan».

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου και θα περιέχει 320 σελίδες, ενώ όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, γράφεται από τους δημοσιογράφους του βασιλικού ρεπορτάζ, Omid Scobie και Carolyn Durand.

Ο Scobie καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ για το BAZAAR.com, ενώ η Durand εργάζεται για το ELLE.com και το OprahMag.com, ενώ σύμφωνα με το Page Six, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ότι συμμετέχει στη συγγραφή του βιβλίου.

Το ρεπορτάζ της «Daily Mail» εκτιμά ότι το βιβλίο θα ξεκινήσει από την αρχή της γνωριμίας του ζευγαριού και ίσως, να περιλαμβάνει νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα συνέβησαν και το οδήγησαν να αποφασίσει την αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει