Ενημέρωση με ένα κλικ

Πορεία για τα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ με νίκη επί του Άρη

Παρά τις όποιες παθογένειες του, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει από το πρώτο ημίχρονο, διατηρώντας το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Μεγάλη νίκη απέσπασε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη, επικρατώντας με 0-2 για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερης σημασίας με τον ΠΑΟΚ να κυνήγα την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, η οποία και οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Παρά τις όποιες παθογένειες του, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει από το πρώτο ημίχρονο, διατηρώντας το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, μετά από χέρι του Μπα εντός της περιοχής. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με τον Κουέστα όμως ν’αποκρούει. Ο ΠΑΟΚ, μέχρι να σημειώσει το πρώτο του τέρμα στο 36′ έχασε πολλές ευκαιρίες.

Στο 36′ o Βαρέλα με κεφαλιά μετά από στημένη φάση άνοιξε το σκορ. Ο Άρης ήταν πλήρως αποδιογρανωμένος, με τους παίκτες να προσπαθούν να απειλήσουν τον Πασχαλάκη με ατομικές ενέργειες.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Σφιντέρσκι σημείωσε το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ, νικώντας τον Κουέστα από θέση τετ-α-τετ με ωραίο πλασέ.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με δυναμική διάθεση από πλευράς Άρη. Παρά τις πρωτοβουλίες και την κατοχή όμως, δεν κατάφερε ν’απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ εκτελούσε πολύ καλά το πρώτο σκέλος της επίθεσης όμως στο δεύτερο και τελικό αποτύγχανε, με αίτιο τις κακές επιλογές των Σφιντέρσκι, Στοχ και Τζόλης.

Ταυτόχρονα καθοριστικός για την διατήρηση του σκορ υπήρξε και ο τερματοφύλακας του Άρη, ο οποίος με την σταθερότητα του, απέκρουσε όλες τις απόπειρες του Σφιντέρσκι

Λίγο πριν τη λήξη, ο Δεληζήσης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ακπομ.

Άρης (Μ. Ενινγκ): Κουέστα, Βέλεθ, Δεληζήσης, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπα, Μαντσίνι, Τόνσο, Μπρούνο Γκάμα, Ιντέγε

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (90+4′ Μιχαηλίδης), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (86′ Λημνιός), Τζόλης (81′ Ροντρίγκο), Σβιντέρσκι (81′ Ακπομ), Στοχ (86′ Τσιγγάρας)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει