Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση κατά του Κώστα Μπακογίαννη στο Μεταξουργείο

Ο ίδιος επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής τον ιερό ναό του Αγίου Παύλου, ενώ εν συνεχεία συζήτησε με κατοίκους και φορείς.

Επίθεση δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά την επίσκεψή του στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στην πλατεία Βάθη και στον Σταθμό Λαρίσης.

Ο ίδιος επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής τον ιερό ναό του Αγίου Παύλου, ενώ εν συνεχεία συζήτησε με κατοίκους και φορείς.

Άτομα τα οποία είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του στη περιοχή, τον προπηλάκισαν και του πέταξαν καφέδες και νερά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Ο δήμαρχος Αθηναίων επέλεξε να αποχωρήσει από το σημείο, με τους κατοίκους της περιοχής να αποδοκιμάζουν τα άτομα πίσω από την επίθεση.

Ο ίδιος απάντησε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζοντας την επίθεση.

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες… Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα», δήλωσε, συνοδεύοντας την ανάρτηση του με φωτογραφίες από την παρουσία του στην περιοχή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει