Ενημέρωση με ένα κλικ

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε την Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη (βίντεο)

Οι διωκτικές αρχές έβγαλαν άκρη για τις αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών και σκευασμάτων της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής, έχει εντοπισθεί ένα άτομο, τεχνικός Η/Υ που «συνεργαζόταν» με την κατηγορουμένη την τελευταία τριετία, καθώς είχε ελλιπείς τεχνολογικές γνώσεις και πίστευε ότι αν διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεων θα εξαφανίζονταν και τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Για τον λόγο αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέφυγε αρκετές φορές στον τεχνικό υπολογιστών, που είναι μεσήλικας κάτοικος Πατρών, με γνώσεις και κάθε φορά που δεχόταν την επίσκεψη της 33χρονης προχωρούσε σε διαγραφές, με την υπόδειξή της.

Από την ΕΛ.ΑΣ εκτιμάται ότι ο τεχνικός Η/Υ έβλεπε και γνώριζε ποια ηλεκτρονικά ίχνη εξαφάνιζε και αναμένεται να κληθεί να δώσει κατάθεση.

Παράλληλα, το «Ανθρωποκτονιών» έχει προχωρήσει τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της προφυλακισμένης και «τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τη στιγμή της αναχώρησης της από την Ευελπίδων
Η Ρούλα Πισπιρίγκου τη στιγμή της αναχώρησης της από την Ευελπίδων / Φωτογραφία: Eurokinisi

Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε τηνΠισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστές και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και κ. Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε στο MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

 

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει