Ενημέρωση με ένα κλικ

Δύσκολα τα πράγματα για τον Νίκο Παππά – Αποζημίωση 10.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Γ. Χριστοφορίδης στον Θάνο Δημάδη (Η απόφαση)

Αγριεύουν τα πράγματα για τον Νίκο Παππά, αφού σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού, Γ. Χριστοφορίδης, καλείται να καταβάλλει στον Θάνο Δημάδη το ποσό των 10.000 ευρώ, για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής το αίτημα άρσης ασυλίας του Νίκου Παππά, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εις βάρος του ο Θάνος Δημάδης, θεωρώντας πως αποτέλεσε τον «εγκέφαλο» της αθλιότητας με το «Περούκα – gate».

Η δήλωση Δημάδη

Η Ελληνική Δικαιοσύνη μίλησε. Νέα καταδίκη για το σύστημα Νίκου Παππά-ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργών του. Με νέα απόφασή της η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε ξανά, για δεύτερη φορά, τον μετακλητό υπάλληλο από το “ΧΩΝΙ”, Γ. Χριστοφορίδη για την συντονισμένη επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός μου την οποία ομολόγησε ότι εκτέλεσε με εντολή του ίδιου του Νίκου Παππά. Η νέα καταδίκη και ομολογία του συνεργού του κ. Παππά ότι η απόπειρα επαγγελματικής και προσωπικής εξολόθρευσής μου ήταν κατ’ εντολή Παππά-ΣΥΡΙΖΑ, καθιστά ηθικό καθήκον των μελών της Ολομέλειας να επικυρώσουν την Τετάρτη με την ψήφο τους την άρση της ασυλίας του κ. Νίκου Παππά για βρεθεί κι αυτός, όπως οι συνεργοί του, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο ελληνικός λαός απαιτεί ισονομία για όλους και δεν έχει δώσει καμία εξουσιοδότηση στον κ. Παππά να θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των νόμων. Αν ο κ. Παππάς πιστεύει πράγματι ότι είναι αθώος στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει από τη νέα μήνυσή μου, ποια η ανάγκη να κρύβεται για δεύτερη φορά πίσω από ασυλίες; Υπάρχει αθώος που επικαλείται ασυλία για να αποφύγει να δικαστεί;

Η απόφαση

1
2
3
4
dimadis_dilosi

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει