Ενημέρωση με ένα κλικ

Στη Βουλή οι δικογραφίες για Νίκο Παππά και Folli Follie

Διαβιβάστηκαν στη Βουλή δύο δικογραφίες που αφορούν πρώην υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώτη στρέφεται κατά του Νίκου Παππά, υπουργός Επικρατείας, και αφορά την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, έπειτα από τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα.

Η δεύτερη αφορά στην υπόθεση της Folli Follie, στην οποία εμπλέκονται τα ονόματα των πρώην Υπουργών Αλέκου Φλαμπουράρη και Αλέξη Χαρίτση.

Η άφιξη των δύο δικογραφιών θα ανακοινωθεί στην Ολομέλεια της Βουλής στις 10:30 και αμέσως μετά θα επιτραπεί σε εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών ομάδων η μελέτη του υλικού.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας τόνιζαν ότι το περιεχόμενο του υλικού είναι αυτό το οποίο θα κρίνει τις εξελίξεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν προκύπτουν αδιάσειστα στοιχεία για την εμπλοκή υπουργών στις υποθέσεις τότε η δικογραφία δεν είναι δυνατόν να μείνει στο συρτάρι.

Το γεγονός ότι τα καταγγελλόμενα ως αδικήματα έχουν τελεστεί πριν από τη συνταγματική αναθεώρηση, σημαίνει αυτομάτως ότι υπάγονται στις ευμενέστερες ρυθμίσεις περί σύντομης αποσβεστικής προθεσμίας της Βουλής να ασκήσει δίωξη, φέρνοντας τους πρώην υπουργούς σε δυσμενή θέση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει