Ενημέρωση με ένα κλικ

Κατατέθηκε η πρόταση για προανακριτική σε βάρος του Νίκου Παππά

Με τις υπογραφές 30 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατατέθηκε στη Βουλή το αίτημα της κυβερνώσας παράταξης για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Νίκου Παππά .

Σύμφωνα με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπούγα η Ν.Δ έκρινε ότι στο υλικό της δικογραφίας υπάρχουν επαρκή στοιχεία τα οποία συγκλίνουν στο ότι πρέπει να υποβληθεί η πρόταση για τα εξής εγκλήματα: 1) για το κακούργημα δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Από τη Νέα Δημοκρατία ως Πρόεδρος της Επιτροπής θα προταθεί ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.

“Προχωράμε στο να εξετάσουμε με πληρότητα και αντικειμενικότητα μια ακόμα υπόθεση που εκπορεύεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝ.ΕΛ και αφορά στον έλεγχο του τύπου” είπε ο κ. Μπούγας.

Όσον αφορά στην υπόθεση Follie Follie η Ν.Δ κρίνει ότι δεν πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των πρώην υπουργών κ.κ Φλαμπουράρη και Χαρίτση, αναφέρει το ρεπορτάζ της real.

Για τον κ. Μπαλαούρα η υπόθεση διερευνάται από την τακτική δικαιοσύνη, ενώ για τον βουλευτή Σταύρο Αραχωβίτη θα ακολουθηθεί η διαδικασία της άρσης βουλευτικής ασυλίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει