Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Έλον Μασκ έγινε ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Κατά 15 δισ. δολάρια πλουσιότερος είναι από τη Δευτέρα ο Έλον Μασκ. Είδε την περιουσία του να αυξάνεται χάρη στην ανακοίνωση πως η μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας θα είναι η επόμενη προσθήκη στο δείκτη βαρόμετρο της Wall Street, S&P 500, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Ο ιδιοκτήτης και CEO της Tesla είδε την προσωπική του περιουσία του να φτάνει τα 117,5 δισ. δολάρια. Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, ξεπέρασε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Ο Μαρκ μέχρι στιγμής βρισκόταν στην τρίτη θέση των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου με περιουσία 106 δισ. δολαρίων.

Ο Έλον Μασκ μετά την επίσημη είσοδο της Tesla στο S&P 500, αναμένεται να γίνει και επίσημα ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Εκτοπίζοντας έτσι τον ιδιοκτήτη του Facebook.

«Γκάζι» για τον S&P 500 πατάει η μετοχή της Tesla
Με κεφαλαιοποίηση άνω των 380 δισ. δολαρίων, η Tesla θα γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία που θα έχει ποτέ εισαχθεί στον S&P 500, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει επεξεργαστεί η εταιρεία Baird. Αυτή τη στιγμή ο S&P 500 διαθέτει συνολικά assets που ξεπερνούν τα 11,2 τρισ. δολάρια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει