Ενημέρωση με ένα κλικ

Κλειστά τα σύνορα της Ουγγαρίας από την 1η Σεπτεμβρίου

Η Ουγγαρία αποτελεί την πρώτη χώρα στην Ευρώπη και στη ζώνη Σένγκεν, η οποία θέτει ξανά σε ισχύ τους καθολικούς περιορισμούς στα σύνορά της.

Τα σύνορα της κλείνει η Ουγγαρία στους ξένους πολίτες, από την 1η Σεπτεμβρίου, ακολουθώντας την πολιτική την οποία εφάρμοσε κατά το πρώτο κύμα κορονοϊού.

Η Ουγγαρία αποτελεί την πρώτη χώρα στην Ευρώπη και στη ζώνη Σένγκεν, η οποία θέτει ξανά σε ισχύ τους καθολικούς περιορισμούς στα σύνορά της.

Το κλείσιμο των συνόρων αποτελεί συνέπεια της αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ουγγαρία, αλλά και της διάγνωσης του επικεφαλής επικοινωνίας του κυβερνώντος κόμματος θετικού στον κορωνοϊό.

Χθες, η χώρα ανακοίνωσε 132 νέα κρούσματα, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ανακοινώσει 52.

Ο προσωπάρχης του Βίκτορ Ορμπάν ανέφερε την ύπαρξη πολλών εξαιρέσεων στην απαγόρευση εισόδου των ξένων και ότι οι λεπτομέρειες θα αποφασιστούν σήμερα κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου.
Η Ουγγαρία θα διατηρήσει έναν ανοιχτό διάδρομο επιτρέποντας μετακινήσεις μέσα στη χώρα.

 

Οι πολίτες της Ουγγαρίας που θα επιστρέφουν στη χώρα από το εξωτερικό θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα ή να κάνουν δύο τεστ τα οποία θα βγαίνουν αρνητικά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More