Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός-Ιταλία: 60χρονη έβγαλε βόλτα τη… χελώνα της

Οι καραμπινιέροι της επέβαλαν πρόστιμο 400 ευρώ επειδή παραβίασε την απαγόρευση εξόδου

Την πιο ευρηματική δικαιολογία στην εποχή της απαγόρευσης μετακινήσεων λόγω της πανδημίας του κορονοίού επικαλέστηκε μια 60χρονη στην Ιταλία, που όμως δεν κατάφερε να αποφύγει το τσουχτερό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση

Η 60χρονη Ιταλίδα περπατούσε κοντά στον σταθμό Τσεντοτσέλε της Ρώμης και στην πλατεία των Γερανίων την σταμάτησαν οι καραμπινιέροι για να ελέγξουν τα χαρτιά για την μετακίνησή της.

Όπως δήλωσε η κυρία στους έκπληκτους αστυνομικούς, δεν είχε συμπληρώσει την φόρμα μετακίνησης, γιατί δεν υπήρχε καταγεγραμμένος ο λόγος που επικαλέστηκε…

Όπως ανέφεραν οι καραμπινιέροι η 60χρονη δικαιολόγησε την παρουσία της στον δρόμο της Ιταλικής πρωτεύουσας, τη Δευτέρα του Πάσχα επειδή… θέλησε να βγάλει βόλτα τη… χελώνα της για να πάρει καθαρό αέρα!

Οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, που της επέβαλαν πρόστιμο ύψους 400 ευρώ, διευκρίνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνόμος Νούντζιο Καρμπόνε.

Υπενθυμίζεται πως ένας αριθμός ρεκόρ από πρόστιμα επιβλήθηκε στην Ιταλία τη Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών, καθώς από τους 252.148 ελέγχους που διενεργήθηκαν, σε 16.545 περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη τήρηση των κανόνων περιορισμού των μετακινήσεων.

Ήτοι Σύμφωνα με τις Ιταλικές Αρχές σε σύγκριση με την Κυριακή του Πάσχα που επιβλήθηκαν 13.756 πρόστιμα, την Δευτέρα του Πάσχα καταγράφηκε μια αύξηση της τάξης του 20,2%.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει