Ενημέρωση με ένα κλικ

Μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Υγείας, η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζεστε στα επαγγέλματα της υγείας για την ανιδιοτελή σας αφοσίωση και συνέπεια καθώς αναλαμβάνετε ζωτικής σημασίας ρόλους για να προστατεύσετε και να βελτιώσετε την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων. Η οικογένειά μου και εγώ εκφράζουμε την διαρκή μας εκτίμηση και τις ευχές μας», αναφέρεται στο μήνυμά της βασίλισσας Ελισάβετ.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Κυριακής, η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε μήνυμα ελπίδας και νίκης στη μάχη κατά του κορονοϊού, σε σπάνιο διάγγελμά της προς τον Βρετανικό λαό.

«Θα πετύχουμε. Θα είμαστε και πάλι μαζί με τους φίλους μας. Θα είμαστε και πάλι μαζί με τις οικογένειές μας», είπε η βασίλισσα.

«Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλους όσους εργάζονται καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε την νόσο και αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πως έδωσαν την μάχη», ανέφερε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ακόμα, η βασίλισσα ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον τομέα της περίθαλψης και άλλους βασικούς επαγγελματίες «που ανιδιοτελώς συνεχίζουν τα καθημερινά καθήκοντά τους έξω από το σπίτι για να υποστηρίξουν όλους μας».

«Είμαι βέβαιη ότι κάθε ώρα της σκληρής δουλειάς μας μας φέρνει πιο κοντά στην επιστροφή σε πιο φυσιολογικούς χρόνους», δήλωσε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει