Ενημέρωση με ένα κλικ

Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο Γιάννος Παπαντωνίου

Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, ύστερα από 17 μήνες στη φυλακή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είχε κριθεί προσωρινά προφυλακιστέος και κρατείτο για υπόθεση η οποία αφορά σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πριν από λίγες ημέρες, το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, με βούλευμα του, έκανε δεκτό το αίτημα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ για αντικατάσταση της κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 150.000 ευρώ.

Παρά τη δικαστική αυτή εξέλιξη, όπως είχε δηλώσει και δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου παρέμενε κρατούμενος προσωρινά γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει το ποσό της εγγύησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή της ποινικής εμπλοκής του στην υπόθεση αρνείται ότι έχει διαπράξει οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει