Ενημέρωση με ένα κλικ

Πορτογαλία: Άγριο έγκλημα από ζευγάρι γυναικών!

Αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 23χρονο για να του πάρουν 67 χιλιάδες ευρώ

Οι Αρχές της Πορτογαλίας συνέλαβαν δυο κοπέλες για την φρικιαστική δολοφονία του 21χρονου εργαζόμενου σε ξενοδοχείο, Ντιόγκο Γκονσάλβες.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα και η 23χρονη ερωμένη της Μαρία Φονσέκα, δολοφόνησαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν και τεμάχισαν τη σορό του άτυχου νέου, προκειμένου να «αδειάσουν» τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν τμήματα της σορού του Γκονσάλβες εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία στην περιοχή Αλγκάβρε.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Μαλβέιρα φέρεται να υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στον 23χρονο προκειμένου να καταφέρει να τον δέσει σε μια καρέκλα όπου τελικά τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου.

Το κεφάλι του άτυχου 23χρονου βρέθηκε στην πόλη Ταβίρα και ο κορμός του σε μια περιοχή περίπου 1,5 ώρα πιο μακριά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους ότι το κίνητρο της δολοφονίας από τις δύο γυναίκες ήταν οικονομικό.

Κατά τον ίδιο οι δύο δολοφόνοι έκοψαν τα δάχτυλα του Γκονσάλβες προκειμένου με αυτά να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω του κινητού του τηλεφώνου, κλέβοντας στη συνέχεια περίπου 67.000 ευρώ.

Ο 23χρονος είχε στο λογαριασμό του τα χρήματα που φέρονται να άρπαξαν οι δύο ερωμένες, ως αποζημίωση για τροχαίο δυστύχημα με θύμα την μητέρα του το 2016.

Το φρικτό έγκλημα φέρεται να έχει γίνει κάποια στιγμή ανάμεσα στις 20 και τις 25 Μαρτίου στην πόλη Λάγκος, ενώ οι δύο κοπέλες δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αρχές μέχρι σήμερα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει