Ενημέρωση με ένα κλικ

Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα: Έγκλημα ή αυτοκτονία;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 16χρονης κοπέλας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο εκκλησάκι του Προφήτη Λια στα Τρίκαλα, το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η 16χρονη φαίνεται πως ανέβηκε στην ταράτσα του ναού και από εκεί πήδηξε στο κενό. Ωστόσο, η οικογένεια μιλάει ανοιχτά για δολοφονία.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για νεαρό άτομο 26-27ετών με το οποίο ήταν μαζί μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σήμερα πρόκειται να οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας για τη νεκροψία – νεκροτομία προκειμένου να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου.

Παράλληλα, η οικογένεια αναμένεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές του κοριτσιού, αλλά και ποια κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα στην περιοχή.

Τις απαντήσεις θα τις δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο αναμένεται σήμερα, Πέμπτη (16/7).

«Τη σκότωσαν» λένε οι γονείς της 16χρονης

Ο πατέρας της 16χρονης μιλώντας χθες στο MEGA απέρριψε το σενάριο της αυτοκτονίας σημειώνοντας ότι ο θάνατος της κόρης του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο» ανέφερε επίσης στο MEGA ο θείος της.

Η δίδυμη αδερφή της, ο άνθρωπος που είχε την τελευταία επικοινωνία με την Μαρία αργά χθες το βράδυ, δεν πιστεύει πως η αδελφή της προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ».

Σημειώνεται ότι, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μία νεαρή γυναίκα ηλικίας περίπου 30 χρόνων που εντοπίστηκε νεκρή σε πρηνή θέση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα. Ωστόσο, τα δεδομένα ανατράπηκαν καθώς λίγο μετά αποκαλύφθηκε ότι το πτώμα άνηκε σε μια ανήλικη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, πρόκειται για 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει