Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες «κασκαντέρ» ανέβηκαν με σκάλα σε μπαλκόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν οι διαρρήξεις στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, με τους πολίτες το τελευταίο διάστημα να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι αλλά και φοβισμένοι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr την περιοχή έχει «αναλάβει» σπείρα κακοποιών που ως δια μαγείας καταφέρνει να ξεφεύγει μέχρι στιγμής από τη Ελληνική Αστυνομία και να σκορπά τον τρόμο και τον φόβο στους κατοίκους της περιοχής, που άλλωτε αποτελούσε ένα ήσυχο προάστιο στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες τα ξημερώματα στην οδό Δημητρίου Χόρν πλησίον του παλαιού γηροκομείου της περιοχής. Όπως δείχνουν τα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε το Securitynews.gr οι διαρρήκτες, τέσσερις στον αριθμό, επιχείρησαν «ρεσάλτο» σε οικεία χρησιμοποιώντας σκάλα και φορώντας μαύρα γάντια και ρούχα που να μην επιφέρουν αναγνώριση στο πρόσωπο.

Για κακή τους τύχη όμως, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρίσκονταν εντός της οικείας και αφού ξύπνησαν από τον θόρυβο, άνοιξαν τις κάμερες απειλώντας να φωνάξουν την Αστυνομία.

Οι διαρρήκτες αμέσως τράπηκαν σε φυγή, όμως το θράσος τους ήταν τέτοιο, που αντί να αποχωρήσουν από το συγκρότημα των κατοικιών, επιχείρησαν και αυτή τη φορά κατάφεραν με επιτυχία να εισέλθουν στο ακριβώς δίπλα σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Securitynews.gr στο διπλανό σπίτι διαμένει ηλικιωμένη, η οποία ευτυχώς απουσίαζε από την οικεία της. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που οι διαρρήκτες φαίνεται να γνώριζαν. Αφού προκάλεσαν ζημίες στην οικεία και αναστάτωσαν το σπίτι για πιθανά αντικείμενα αξίας, αποχώρησαν σαν «κύριοι» από την μπροστινή πόρτα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Πυλαίας, στο οποίο μετέβησαν χθες το απόγευμα όλοι οι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης, προκειμένου να δοθεί κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκαν ως πειστήρια και τα συγκεκριμένα βίντεο.

Πηγή: Securitynews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει