Ενημέρωση με ένα κλικ

Οπλοστάσιο σε σπίτι σε χωριό της Θεσπρωτίας

Με δελτίο τύπου η ΕΛ.ΑΣ ανακοινώνει την σύλληψη και τον σχηματισμό δικογραφίας σε ημεδαπό με την κατηγορία παραβάσεως της νομοθεσίας περί όπλων

Στον εντοπισμό βαρύ οπλισμού εντός οικίας, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε έρευνα σε χωριό της Θεσπρωτίας.

Αποτέλεσμα του εντοπισμού των όπλων, υπήρξε η σύλληψη ημεδαπού, και ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση 3 πολεμικών τυφεκίων «Kalashnikov», πολεμικού τυφεκίου «Mauser», ξιφολογχών, γεμιστήρων καθώς και πλήθους πολεμικών φυσιγγίων.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Με δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει την έρευνα αστυνομικών των Τμημάτων Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, σε χωριό της Θεσπρωτίας. Εντός της οικίας του κατηγορούμενου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

3 πολεμικά τυφέκια «Kalashnikov», με ενσωματωμένες ξιφολόγχες,
1 πολεμικό τυφέκιο «Mauser»,
3 ξιφολόγχες,
1.324 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου «Kalashnikov»,
7 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
5 γεμιστήρες, για πολεμικό τυφέκιο «Kalashnikov»,
16 ταχυγεμιστήρες,
1 φυσιγγιοθήκη.

Τα ανωτέρω πολεμικά τυφέκια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει