Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Το έγγραφο απαγόρευσης κυκλοφορίας!

Αυτό θα είναι το έντυπο δήλωσης μετακίνησης των πολιτών στην Ελλάδα

Αυτό είναι το έγγραφο στο οποίο θα συμπληρώνουμε την ατομική δήλωση μετακίνησης, μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας που θα ανακοινωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού!

Όπως έχει εισηγηθεί η Πολιτική Προστασία πρόκειται για έγγραφο που θα συμπληρώνουν οι πολίτες, μετά την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση κατευθύνεται προς την απόφαση λήψης ολικού περιορισμού της κυκλοφορίας (lockdown) κάτι που θα ισχύσει από αύριο Δευτέρα.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου πως η ανακοίνωση θα γίνει σήμερα στις 18:00 με μήνυμά του από την τηλεόραση, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Η εξειδίκευση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, θα γίνει από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, σήμερα στις 19:00.

Μαζί με τον κ. Χαρδαλιά, θα παρευρίσκονται οι:

  • Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης,
  • Υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος και
  • Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερακάκης

Αν πραγματοποιηθεί η απαγόρευση, τότε η κυκλοφορία θα επιτρέπεται για συγκεκριμένους και μόνο λόγους, όπως για εργασία, την προμήθεια φαρμάκων, την προμήθεια τροφίμων, την πρόσβαση σε γιατρούς και νοσοκομεία.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο πενταψήφιο αριθμό που θα ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, στον οποίο οι πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν θα πρέπει να δηλώσουν τον τόπο και τον λόγο της μετακίνησής τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει