Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανοιχτό την Παρασκευή το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Σε διευκρινήσεις προχώρησε η πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστήμιου, αναφέροντας πως το πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει κανονικά.

Σε διευκρινήσεις προχώρησε η πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστήμιου, αναφέροντας πως το πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει κανονικά. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κρούσμα κορωνοϊού, καταλήγοντας στην απόφαση λειτουργίας του πανεπιστημίου την Παρασκευή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πρυτανείας αναφέρει: «Το πανεπιστήμιο από αύριο 6 Μαρτίου λειτουργεί κανονικά. Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο και τις απόψεις των αρμοδίων αρχών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για θέματα υγείας», με το πανεπιστήμιο να προβαίνει σε αυτήν την ανακοίνωση καθώς είχε ανακοινωθεί το κλείσιμο του για 2 ημέρες, για «προληπτικούς λόγους», ύστερα από ύποπτο κρούσμα του ιού.

Με δήλωση της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρύτανης του πανεπιστημίου, Ισμήνη Κριάρη, ανέφερε πως η απόφαση ελήφθη καθώς εξεταζόταν η περίπτωση κρούσματος. Επρόκειτο για αλλοδαπή καθηγήτρια που συνεργάζεται με το πανεπιστήμιο, αφρικανικής καταγωγής, η οποία εμφάνισε πυρετό.

Η κ. Κριάρη σημείωσε νωρίτερα ότι το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό, ωστόσο οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα πλαίσια συνεδρίων που διοργανώνει το Πάντειο, θα διεξαχθούν κανονικά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει