Ενημέρωση με ένα κλικ

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο τέταρτος δράστης

Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, ο 37χρονος μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης (25/02) στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου παραδόθηκε οικειοθελώς.

Εκτελώντας το σχετικό ένταλμα που εξέδωσε προηγουμένως η ανακρίτρια, αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να διαβιβαστεί στην ανακρίτρια, ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών έφερε αλλεπάλληλες επιφανειακές μαχαιριές σε όλο του το σώμα (13 σύμφωνα με τις πληροφορίες), ενώ ο θάνατός του φέρεται να προήλθε από τρώση του μυοκαρδίου με νήσον και τέμνον όργανο.

Υπενθυμίζεται ότι, το απόγευμα του Σαββάτου και αφού νωρίτερα προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 45χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος και του 32χρονου πρώην εργαζόμενου, τα τέσσερα αδέρφια πήγαν στο ψητοπωλείο έχοντας οι τρεις εξ αυτών καλυμμένα τα χαρακτηριστικά  του προσώπου τους. Τα αδέρφια επιτέθηκαν συντονισμένα με χρήση βίας στον 45χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο 20χρονος του κατάφερε πλήγματα με μαχαίρι στον θώρακα και την κοιλιά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει