Ενημέρωση με ένα κλικ

Βίντεο ντοκουμέντο από την φονική συμπλοκή στην Αθήνα

Νέο βίντεο από την φονική συμπλοκή μεταξύ συμμοριών, στο κέντρο της Αθήνας

Το φως της δημοσιότητας, βλέπει, νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη το μεσημέρι.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής, ήταν ένας Αφγανός νεκρός, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά. Την στιγμή που οι ομοεθνείς του είδαν τον άνδρα, να κείτεται στην άσφαλτο, τον σήκωσαν και τον απομάκρυναν από το σημείο.

Στο βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, καταγράφεται ένας άνδρας να φέρει όπλο, ενώ έκδηλος είναι ο πανικός που επικράτησε εκείνες τις στιγμές με τους εμπλεκόμενους να τρέχουν κρατώντας ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Στο βίντεο, που εξετάζουν καρέ καρέ οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών, έχουν καταγραφεί τα μέλη της συμμορίας των Πακιστανών δευτερόλεπτα πριν τη δολοφονία του Αφγανού αλλά και κατά τη διαφυγή τους από το σημείο. Ένα άτομο φαίνεται να φέρει όπλο, ενώ από τις κινήσεις του, οι Αρχές εκτιμούν πως έβαλε γεμιστήρα και όπλισε ξανά το πιστόλι. Πίσω του ακολουθούν και άλλα άτομα που φέρουν επίσης πιστόλια. Αξίζει, να σημειωθεί πως στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκαν 13 κάλυκες, από τις Αρχές.

Αντίστοιχα, οπλισμένα, εμφανίστηκαν και τα μέλη της συμμορίας από το Αφγανιστάν με πιστόλια, λοστάρια και μαχαίρια, όπως φαίνεται και στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστήματος της περιοχής που μετέδωσε το OPEN. Ένας πυροβολεί εξ’αυτών, φαίνεται να πυροβολεί στον αέρα καθώς τρέχει.

Η εκτίμηση των αρχών, δείχνει πόλεμο για τον έλεγχο της περιοχής.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει