Ενημέρωση με ένα κλικ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

Σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη

Αναμένονται παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα υπάρξουν ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες και στη Θεσσαλία αναμένονται τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Παροδικές νεφώσεις θα υπάρξουν τις πρωινές ώρες και βαθμιαία ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, που βαθμιαία θα σταματήσουν, πρώτα στο ανατολικό Αιγαίο και τις μεσημβρινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, που πρόσκαιρα το μεσημέρι θα είναι αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τετάρτη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θράκη. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις βραδινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 7 και στο νότιο Αιγαίο από το απόγευμα πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει