Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Kριός
Πρόσεξε τι κυνηγάς σήμερα και πού βάζεις την τελεία, είτε πρόκειται για πράγματα που θέλεις, είτε για ευκαιρίες, είτε για ανθρώπους.

Ταύρος
Όποιος ψάχνει βρίσκει και σήμερα ό,τι σκαλίζεις, ειδικά στην ερωτική σου ζωή και σε οικονομικά ζητήματα, κάτι φέρνει στην επιφάνεια.

Δίδυμοι
Όσο περισσότερα μέτωπα ανοίγεις στην σχέση και τις συνεργασίες σου, τόσο μπερδεύονται τα πράγματα, οπότε βάδισε επιλεκτικά.

Καρκίνος
Πιάσε ένα πράγμα τη φορά από υποχρεώσεις κι αγγαρείες και θα φτάσεις εκεί που θέλεις αργά και σταθερά.

Λέων
Προσπαθώντας για διασκέδαση, δημιουργικότητα, για να περάσεις καλά στον έρωτα, ίσως πέσεις πάνω σε κάποια σοβαρότερα ζητήματα.

Παρθένος
Ίσως να χαλάρωνες λίγο το γκάζι στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, ώστε να συντονιστείς καλύτερα με τους γύρω σου.

Ζυγός
Λόγια και πράξεις είναι δύο διαφορετικά πράγματα και ειδικά σε θέματα δουλειάς και θέματα ερωτικά, κινήσου με σύνεση.

Σκορπιός
Κυνηγώντας την προσωπική σου ικανοποίηση, ειδικά στην προσωπική σου ζωή, έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες ίσως άβολες αλήθειες και καταστάσεις.

Τοξότης
Ο ουρανός είναι το όριο για σένα, όμως στην πραγματικότητα μπορείς να πας ως εκεί που πρακτικά σε κρατάνε τα «πόδια» σου.

Αιγόκερως
Θέλεις να τελειώνεις χθες με πολλά, ειδικά όσον αφορά σπίτι και οικογένεια, όμως κουβέντες κι επαφές, αποκαλύπτουν παράγοντες που δεν είχες υπόψη σου.

Υδροχόος
Όσο ξανοίγεσαι σε νέες ιδέες, παρέες και δραστηριότητες, τόσο πιο εύκολο είναι να χάσεις τα γνωστά σου πατήματα.

Ιχθύες
Κινείσαι σε θέματα καριέρας ή γάμου και ταυτόχρονα αντιλαμβάνεσαι δυνατότητες, περιορισμούς και ότι οι ισορροπίες αλλάζουν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει