Ενημέρωση με ένα κλικ

Αυτοί είναι τρεις από τους βιαστές της 12χρονης – Η συγκλονιστική κατάθεση

Σοκ και αποατροπιασμός επικρατεί στο πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις για την φριχτή υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό την ώρα που έρχονται στο φως νέες λεπτομέρεις από τις καταθέσεις του ανήλικου κοριτσιού. Όπως αποκαλύπτει το LIVE NEWS του MEGA στην πρώτη τη κατάθεση η 12χρονη μίλησε για συστηματική κακοποίηση από τον Μίχο: «Αρχικά ήταν φιλικός μαζί μου και κέρδισε την εμπιστοσύνη μου» αναφέρει το κορίτσι και συμπληρώνει πως ο 53χρονος την απειλούσε πως θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένεια.

«Όλες τις φορές το κάναμε στην αποθήκη στο μαγαζί του» συνεχίζει και αποκαλύπτει: “Με έβαζε να το κάνω και με άλλους. Να μου δίνουν τα λεφτά και να του τα δίνω.” Η 12χρονη ανέφερε επίσης πως ο άνδρας την απειλούσε δείχνοντας της τα μαχαίρια που είχε στην κατοχή του.

Οι αρχές ερευνούν σε βάθος τα κινητά και τους υπολογιστές των εμπλεκομένων με τις πληροφορίες να αναφέρουν την ταυτοποίηση και άλλων θυτών ενώ σύντομα αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Ειδικότερα, άμεσα – από μέρα σε μέρα – αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης για άτομα που έχουν σχέση με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν τρεις άνδρες που έχουν βιάσει την 12χρονη και τα ονόματα της βρίσκονται στο κινητό της 12χρονης.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπάρχουν 3 άνθρωποι των οποίων τα ονόματα και οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν στην 12χρονη από τις αστυνομικές αρχές. Ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα επιδειχτούν και άλλα πρόσωπα.




Αναφορικά με τους 3 άνδρες, το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο ένας πρόκειται για έναν νεαρό 30-35 ετών με μακριά μαλλιά ο οποίος δεν ήρθε σε επαφή μέσω της σελίδας που φέρεται πως είχε φτιάξει ο Μίχος, ο δεύτερος είναι ένας εύσωμος-σωματώδης 35χρονος άνδρας και ο τρίτος είναι ακόμα πιο εύσωμος άνδρας με λίγα μαλλιά ο οποίος φορά γυαλιά.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτεται πως η αστυνομία καταλήγει πως είναι πιθανό να έχουμε να κάνουμε με 50 άτομα τα οποία ενδέχεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της κακοποίησης της 12χρονης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει