Ενημέρωση με ένα κλικ

Κολωνός: Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι – Με διορισμένο δικηγόρο ο 53χρονος

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος συγκατηγορούμενος που στην υπόθεση σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται με τον 53χρονο να καλείται να δώσει εξηγήσεις για βαρύτατες κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του.

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προσέρχεται στον Ανακριτή χωρίς συνήγορο με μία δικογραφία που βρίθει στοιχείων σε βάρος του, μεταξύ των οποίων απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και καταθέσεις. Για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου θα διοριστεί αυτεπάγγελτα από τον ανακριτή δικηγόρος. Εφόσον αποδεχθεί τον διορισθεντα συνήγορο ο Μίχος, θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο δικηγόρος.

Ωστόσο, σήμερα, εκπνέει το όριο των πέντε ημερών που μπορεί να κρατείται χωρίς απολογία, οπότε ο Μίχος ή θα συναινέσει για την παράταση της κράτησής του αν ζητήσει προθεσμία ο δικηγόρος ή θα απολογηθεί χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, δρούσε μεθοδικά κυρίως μέσω του διαδικτύου με προφίλ που φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, τα οποία στην πραγματικότητα διαχειριζόταν ο ίδιος.

Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα και ο έτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού, Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος φέρεται να πλήρωσε τον 53χρονο για να έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει