Ενημέρωση με ένα κλικ

ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο: Ύποπτη έκρηξη στην Παλλήνη την ώρα της φωτιάς στην Πεντέλη

Λίγες μόις μέρες μετά την τεράστια φωτιά στην Πεντέλη ένα βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας μία έκρηξη στην Παλλήνη την ώρα που το πύρινο μέτωπο κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμά του. Το βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων δείχνει να σημειώνεται έκρηξη -στις 6.24 το πρωί της Τετάρτης- σε κοντέινερ που βρισκόταν σε οικόπεδο, ελάχιστα μέτρα από το δάσος και ανάμεσα σε κατοικίες.

Η έκρηξη σημειώνεταιτην ώρα που η φωτιά καίει ακόμη ανεξέλεγκτη σε αρκετά μέτωπα και οι κάτοικοι έχουν κληθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Ο οδηγός της διερχόμενης μηχανής σώζεται κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο. Από την ανατίναξη, μια μεταλλική αντλία ενφενδονίζεται με φονική ταχύτητα, ισοπεδώνει την καγκελόπορτα και καρφώνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.




Η έκρηξη, τα αιτία της οποίας μένει να διερευνηθούν, σημειώθηκε σε κοντέινερ που βρισκόταν σε οικόπεδο, ελάχιστα μέτρα από το δάσος και ανάμεσα σε κατοικίες.

Για τον παρολίγον εμπρησμό που αποφεύχθηκε με επέμβαση των κατοίκων, υπαρχει οπτικό υλικό στα χέρια της ασφάλειας, το οποίο ερευνάται και σε σχέση με τα αίτια της φωτιάς στο βουνό της Πεντέλης.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει