Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορυδαλλός: Θερμό επεισόδιο με την Πισπιρίγκου – Έχει μπει στο στόχαστρο των κρατουμένων

Σε ειδικό..καθεστώς προστασίας έχει μπει στον Κορυδαλλό η Πισπιρίγκου, η φερόμενη «Μήδεια» της Πάτρας, καθώς οι αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση από άλλες κρατούμενο ή ακόμα και να βλάψει και η ίδια τον εαυτό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα , η 33χρονη είχε επεισόδιο μόλις μπήκε στη φυλακή και οδηγήθηκε στο αναρρωτήριο, καθώς την έβρισαν και την απείλησαν οι κρατούμενες.

Έτσι, με στόχο την προστασία της η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής εκπόνησε ειδικό σχέδιο κράτησης προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν θερμά επεισόδια και αναταραχές με κεντρικό πρόσωπο την 33χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πισπιρίγκου βρίσκεται στον πρώτο όροφο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, σε ένα κελί που βρίσκεται δίπλα στο Αναρρωτήριο. Η μόνη της παρέα είναι τα τσιγάρα της, τα οποία καπνίζει μανιωδώς.

Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας δεν έχει στα χέρια της αναπτήρα ή σπίρτα, με αποτέλεσμα να την…ανάβει διαρκώς ο φύλακας που την εποπτεύει 24 ώρες το 24ωρο.

Υπενθυμίζεται ότι η Πισπιρίγκου είδε την εισαγγελέα ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν τηλεόραση. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον προαυλισμό αυτό που προβλέπεται είναι πρωί και απόγευμα να βγαίνει εκτός κελιού και να προαυλίζεται μόνη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει