Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι προϋποθέσεις και οι προθεσμίες για το επίδομα 800 ευρώ σε εργαζόμενους του Πολιτισμού

Οι προϋποθέσεις και οι προθεσμίες για το επίδομα 800 ευρώ σε εργαζόμενους του Πολιτισμού

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, ανακοινώθηκε η καταβολή επιδόματος ύψους 800 ευρώ, προς τους εργαζόμενους στο χώρο του Πολιτισμού. Εναρκτήρια ημερομηνία για την καταβολή του ορίστηκε η 8ή Μαΐου.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο που είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας.

Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων είναι η 12ή Μαΐου, με την καταβολή των χρημάτων να πραγματοποιείται στις 14 και 15 Μαΐου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, το πλέγμα μέτρων στήριξης θα ανακοινωθεί αύριο, Πέμπτη, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, από κοινού με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Δικαιούχοι του επιδόματος θεωρούνται οι ωρομίσθιοι εργαζόμενοι του κλάδου, οι ηθοποιοί, οι μουσικοί, οι διερμηνείς, οι πάροχοι πολιτιστικού περιεχομένου και οι ταξιθέτες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More