Ενημέρωση με ένα κλικ

BINTEO – Πέτσας: Δεν δέχομαι καμία αιχμή για την κυβέρνηση σχετικά με την υπόθεση Ανδρουλάκη

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, τόνισε πως «από την πρώτη στιγμή έχουμε πει ότι πρέπει να προστατεύονται οι ασφάλειες των επικοινωνιών για κάθε Έλληνα πολίτη και φυσικά για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Εφόσον υπάρχει αυτή η καταγγελία, έχουμε πει ότι η Δικαιοσύνη επιλαμβάνεται άμεσα και κάθε πτυχή της ελληνικής πολιτείας συνδράμει για αυτό τον σκοπό».

«Η Βουλή αποφασίζει τα του οίκου της», είπε ο Στέλιος Πέτσας
Σχετικά με το αίτημα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να υπάρξει άμεση σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την ακρόαση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) και του πρόεδρου της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), ο κ. Πέτσας δήλωσε στον Σκάι: «Η Βουλή αποφασίζει τα του οίκου της. Από εκεί και πέρα, από την πλευρά της εκτελεστικής εξουσίας, θα πρέπει η ελληνική πολιτεία να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο και να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στη Δικαιοσύνη, για να κάνει τη δουλειά της. Όταν θα έρθει η ώρα να συζητηθεί πολιτικά το ζήτημα, θα το συζητήσουμε με όλα τα δεδομένα στο τραπέζι».
«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχει πολιτικό κόμμα σήμερα στην Ελλάδα που μπορεί να υπονοήσει ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που θέλει να υποκλέψει τις συνομιλίες του. Πολιτικά, δεν δέχομαι καμία αιχμή προς την κυβέρνηση».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει