Ενημέρωση με ένα κλικ

Σπάτα: Η σοβαρή καταγγελία του πατέρα για την τραγωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι συλληφθέντες για τον θάνατο του 21χρονου, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αναφορικά με τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος σε ελικοδρόμιο των Σπάτων, με θύμα έναν 21χρονο τουρίστα.

Η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα, τον χειριστή του ελικοπτέρου και δύο τεχνικούς εδάφους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες, καθώς η εισαγγελική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες.

Τα σενάρια για τον θάνατό του

Μία selfie φωτογραφία φαίνεται ότι κόστισε τη ζωή στον 21χρονο, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν χτυπήθηκε από τον έλικα ελικοπτέρου σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ένα άλλο σενάριο φαίνεται να είναι ότι ο 21χρονος μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του και αφαιρέθηκε περπατώντας. Εξετάζεται, επιπλέον η περίπτωση, ο νεαρός να μην άκουσε τον πιλότο εξαιτίας του θορύβου και να βγήκε από λάθος έξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αγγλικό τύπο, αναφέρεται ότι ο πιλότος του ελικοπτέρου ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, εάν οι έρευνες αποδείξουν ότι είπε στους επιβάτες να βγουν από το ελικόπτερο, προτού να σβήσουν οι μηχανές και σταματήσουν να λειτουργούν οι έλικες.
Τραγωδία στα Σπάτα: Η σοβαρή καταγγελία του πατέρα
Ο Jack, του οποίου ο πατέρας Robin Stanton-Gleaves είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας Bromley FC της National League, είπε στη MailOnline: «Δεν δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο και κανείς δεν μας συνόδευσε στο σαλόνι. Το μόνο που έκαναν ήταν να μας άνοιξαν τις πόρτες.

«Αποβιβαστήκαμε μόνοι μας και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι ο Τζακ ήταν στο τηλέφωνό του και έτρεξε πίσω στο ελικόπτερο και αυτό είναι εντελώς αναληθές. Δεν ήταν στο τηλέφωνό του και γιατί γύρισε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου δεν ξέρω ».
Η μητέρα του Τζακ, Βικτόρια, μιλώντας στη MailOnline είπε πώς η οικογένεια είναι «εντελώς συντετριμμένη» από την απώλεια του «υπέροχου αγοριού» τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει