Ενημέρωση με ένα κλικ

Eπίδομα έως 2.100 ευρώ σε 240 Πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Eπίδομα έως 2.100 ευρώ σε διακόσιους σαράντα 240 Πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εκπαίδευσης  για δημότες του Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου

Το έργο «Δράσεις για την ενδυνάμωση και ενίσχυση των ικανοτήτων των υποψήφιων επιχειρηματιών / νέων άνεργων επιστημόνων» με MIS 5073527 που υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αττικής (Συ.Δ.Ν.Α.) σε συνεργασία με τους Δήμους Αλίμου, Καλλιθέας, και Παλαιού Φαλήρου έχει στόχο την υποστήριξη διακοσίων σαράντα (240) νέων άνεργων επιστημόνων που επιθυμούν να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, και να εφοδιαστούν με κατάλληλα εργαλεία, γνώσεις και δεξιότητες που δύναται να τους διασφαλίσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μια πετυχημένη επιχειρηματική πορεία.

Το έργο απευθύνεται σε διακόσιους σαράντα 240 Πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι είναι Άνεργοι και ταυτόχρονα Κάτοικοι ή / και Δημότες ενός εκ των Δήμων Αλίμου ή Καλλιθέας ή Παλαιού Φαλήρου.

Πληροφορίες για το έργο και Υποβολή αιτήσεων: https://sydna4.apopsi.gr/ Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους άνεργους έχει ξεκινήσει από τις 18/06/2024.

Στην Πρόσκληση ωφελούμενων θα βρουν οι υποψήφιοι πληροφορίες για προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Το έργο περιλαμβάνει:

  • 50 συνεδρίες (ατομικές & ομαδικές) επαγγελματικής συμβουλευτικής
  • 250 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης σε Οριζόντιες δεξιότητες (soft skills) & μετασχηματισμός της Σύγχρονης Εργασίας
  • 170 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης σε εξειδικευμένα θεματικά αντικείμενα
  • Εξετάσεις για λήψη επαγγελματικής Πιστοποίησης

Το Εκπαιδευτικό Επίδομα ανέρχεται έως 2.100 ευρώ ανάλογα με τις ώρες παρακολούθησης του κάθε ωφελούμενου.

Η παρούσα Πρόσκληση θα παραμείνει εν ισχύ από τις 18/6/2024 και σε όλη τη διάρκεια της δράσης, μέχρι τη συμπλήρωση ικανού αριθμού επιτυχόντων και επιλαχόντων υποψηφίων με σκοπό τη πλήρωση των θέσεων που προβλέπονται στο άρθρο 2.2αυτής. Ο Φορέας δύναται  ναπροβαίνει  σε  τμηματική  |  δυναμική σύνταξηκαι  δημοσίευση  πίνακα αποτελεσμάτων σε κύκλους -Φάσεις, στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης, προκειμένου για την έγκαιρη και χωρίς καθυστερήσεις για τους ωφελούμενους έναρξη των ενεργειών του προγράμματος

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει