Ενημέρωση με ένα κλικ

Προβληματική εικόνα του Παναθηναϊκού με ήττα από τη Λαμία

Η προβληματική του παρουσία ήταν εμφανής από το πρώτο ημίχρονο

Με μια προβληματική εικόνα και παρουσία, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0, απέναντι στη Λαμία, στο 3ο φετινό φιλικό.

Η προβληματική του παρουσία ήταν εμφανής από το πρώτο ημίχρονο. Παρά το 61% στην κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να βγάλει συνεργασίες στο επιθετικό τρίτο, είχε μία άνευρη και με πολλά λάθη μεσαία γραμμή.

Αυτό έκανε πολύ εύκολη την κατάσταση για μια Λαμία με άριστη και καλά οργανωμένη άμυνα, προκαλώντας ακόμα περισσότερα προβλήματα στον Παναθηναϊκό μετά το 25’.

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού χαρακτηρίστηκαν ως αργές, ενισχυόμενες από μια μόνο ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Αγιούμπ, έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, με ένα σουτ ωστόσο το οποίο ο Αντέτζο, έδιωξε σε κόρνερ.

Από την πλευρά της η Λαμία είχε περισσότερες ευκαιρίες. Στο 8’ ο Βέλεθ πάνω στην γραμμή έδιωξε το πλασέ του Καραμάνου ενώ στο 45’+1’ ο Ρόμανιτς σε κενό τέρμα καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Αθανασακόπουλο με υπέροχο τάκλιν να σώσει τον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου βελτίωσε την εικόνα της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού.

Η Λαμία συνέχισε να έχει εξαιρετική παρουσία, ενώ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Διούδη να αποκρούει το τετ-α-τετ με τον Βιγιάλμπα.

Από το 60’ και μετά ο Σερπέζης με την είσοδό του βελτίωσε κάπως την εικόνα της ομάδας του, έχοντας τρία σουτ εκτός περιοχής, τα οποία ωστόσο ήταν άστοχα.

Η Λαμία στο τελευταίο τέταρτο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός αύξησε την πίεσή του αλλά ένα χέρι του Καραγιάννη εντός περιοχής, έδωσε την ευκαιρία στην Λαμία να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι με τον Κωστίκα στο 85’.

Ο Εμμανουηλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 91΄ μετά από γύρισμα του Σαμαρά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Λαζαρίδης, Σάντσες, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Μακέντα.
Λαμία: Επασί, Βύντρα, Σκόνδρας, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νιάσε, Ρόμανιτς, Βιγιάμπα, Βασιλόγιαννης, Καραμάνος

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει