Ενημέρωση με ένα κλικ

Επικράτηση του Παναιτωλικού επί του Βόλου

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες με μειωμένους ρυθμούς, με έλλειψη φάσεων μέχρι το 75'.

Με εξασφαλισμένη παραμονή στη Super League, ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν με νίκη με 1-0 επί του Βόλου, με την νίκη να τον οδηγεί στη 12η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα είχε συντηρητικό χαρακτήρα, με απειλές μέσω στατικών φάσεων.
Ο Παναιτωλικός σημείωσε γκολ στο 32′, όταν ο Μπαϊροβιτς εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Βόλου, παίρνοντας την μπάλα και γυρνώντας την στον Ντουάρτε, ο οποίος με ωραίο εναέριο γυριστό σημείωσε τέρμα.
Ευκαιρίες για τέρμα είχε και ο Βόλος με τα δοκάρια όμως να στέκονται εμπόδιο. Η πρώτη ευκαίρια  παρουσιάστηκε με τον Μήτογλου στο 2′ σε στατική φάση, ενώ η δεύτερη στο 45’+2′, σε κεφαλιά του Γέντρισεκ.

 

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες με μειωμένους ρυθμούς, με έλλειψη φάσεων μέχρι το 75′.
Οι αλλαγές ζωντάνεψαν τον χλοοτάπητα δίνοντας ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Βόλος αποπειράθηκε να ισοφαρίσει, με σουτ του Μαξ, στο 75′ καθώς και ευκαιρία του Μπαϊροβιτς λίγο αργότερα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Ντάλσιο, Ταχάρ (80′ Τσιγγάρας), Αριγίμπι (63′ Μουνιέ), Ρόσα (63′ Αλβαρεζ), Ντουάρτε (80′ Μπελεβώνης), Μπαΐροβιτς (89′ Καββαδίας).
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Δημόπουλος (70′ Κορέλας), Μήτογλου, Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (90′ Μπάλλας), Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ (55′ Ζοάο).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει