Ενημέρωση με ένα κλικ

Εν αναμονή υποβιβασμού ο Πανιώνιος

Οι πολλές διακοπές από το 60' και μετά έριξαν τους ρυθμούς του αγώνα

Η ισοπαλία με 0-0 εναντίον του Ατρόμητου, σημαίνει και υποβιβασμό για τον Πανιώνιο στη Super League 2, με την ομάδα να ελπίζει πλέον σε αναδιάρθρωση για την παραμονή της στη Super League.

Παρά την αδιάφορη εικόνα του Ατρόμητου, ο ίδιος επέδειξε δυναμική παρουσία, με κατοχή μπάλας από το πρώτο λεπτό σε αντίθεση με τους αργούς ρυθμούς του Πανιωνίου.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 7′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο η οποία κατέληξε άουτ, με τον Πανιώνιο ν’απαντά στο 15′ με την σέντρα σουτ του Λυμπεράκη και τον Τσιλούλη να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή.

Στο 19′ ο Ατρόμητος είχε ευκαιρία για το 1-0, με την κεφαλιά του Μανούσου, όμως να μην βρίσκει στόχο. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε και μετά το cooling break με τον Ατρόμητο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Πανιώνιο σε θέση άμυνας.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε την κυριαρχία του Ατρόμητου στον χώρο με επιθετικές κινήσεις, οι οποίες όμως έβρισκαν τον Κότνικ εμπόδιο.

Απέκρουσε τόσο την κεφαλιά του Ρισβάνη στο 46′ όσο και το σουτ του Ραμπέγιο. Οι επιθετικές τακτικές του Ατρόμητου συνεχίζοντας με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να αποκτήσει κατοχή, σε μια περίοδο με συνεχόμενα κόρνερ.

Οι πολλές διακοπές από το 60′ και μετά έριξαν τους ρυθμούς του αγώνα με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να φτάσει στην περιοχή του Πανιωνίου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος, προέβαινε σε σωρεία λαθών, η οποία επέτρεπε στον Ατρόμητο να διατηρήσει την επιθετικότητα του.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τις 2 ομάδες στο 0-0, με τον Ατρόμητο να σημειώνει μια ευκαιρία με σουτ του Μανούσου στο 83′, και τον Πανιώνιο να σημειώνει στο 90′ την φάση του αγώνα με τον Τσιλούλη να κλέβει  την μπάλα και φτάνοντας στην περιοχή του Ατρόμητου να σουτάρει, με το σουτ όμως να κοντράρει καταλήγοντας άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος (79′ Ούμπιντες), Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (66′ Βέλλιος), Ραμπέγιο, Ανδρούτσος (66′ Γιακουμάκης), Μανούσος (27′ Νταβιώτης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρτόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπανικολάου, Τσιλούλης, Μαξίμοβιτς (78′ Οικονομίδης) Λυμπεράκης (87′ Δούμτσιος), Αραμπούλι (58′ Άρτσε)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει