Ενημέρωση με ένα κλικ

Θρίλερ η επικράτηση του Ατρόμητου επί του Βόλου

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ισορροπίες αλλάξαν, με την ομάδα του Βόλου να κυριαρχεί, φτάνοντας σχεδόν στην ισοπαλία.

Με μια επιβλητική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος επικράτησε του Βόλου 2-3, σε μια αναμέτρηση θρίλερ.

Παρά την ήσσονος σημασίας αναμέτρηση, σε βαθμολογικό επίπεδο, η παρουσία του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο τράβηξε όλα τα βλέμματα. Ο Μανούσος με την συνοδεία των Ανδρούτσου, Ντε Πο και Ραμπέλο, επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες στην αντίπαλη πλευρά.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε του σκορ μόλις στο 8′, όταν ο Μανούσος μετά από σέντρα του Ανδρούτσου προ κενής εστίας πλάσαρε για το 0-1. Η αναμέτρηση διεξαγόταν σε χαμηλούς ρυθμούς, παρόλα αυτά ο Μανούσος κατάφερε να σημειώσει συνολικά 3 γκολ. Στο 39′ ο Μανούσος σημείωσε το 0-2, με τρομερή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντε Πο, ενώ στο 43′ ο Ντε Πο σημείωσε τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Παρόλα αυτά ο Μανούσος έμελλε να σημειώσει το τρίτο του τέρμα ένα λεπτό αργότερο με τον Ραμπέλο, να βγάζει την ασίστ στον Μανούσο ο οποίος με πλασέ πέτυχε χατ τρικ και το 16ο προσωπικό τέρμα αυτή τη σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ισορροπίες αλλάξαν, με την ομάδα του Βόλου να κυριαρχεί, φτάνοντας σχεδόν στην ισοπαλία.

Ο Βόλος σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο 49′, με σκόρερ τον Κυζιρίδη, μετά από πλασέ του Μουνίθ σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα στη Super League.

Με αυξημένη πίεση ο Βόλος σημείωσε και δεύτερο τέρμα, μετά από σουτ του Τσοκάνη, διαμορφώνοντας το 2-3.

Παρά την κυριαρχία του Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι στο 80′ μετά από ανατροπή του Ντε Πο από τον Γκαραβέλη. Παρά την αρχική απόφαση του Τάση για πέναλτι, ο ίδιος αναίρεσε την απόφαση του 5 λεπτά αργότερα αποβάλλοντας τον Ντε Πο για θέατρο.

Στο 93′ ο Βόλος έχασε την μοναδική του ευκαιρία για το 3-3, μετά από σουτ Γέντρισεκ, το οποίο όμως απέκρουσε ο Μέγιερι.

Βόλος: Καραγκιόζης (12′ Γκαραβέλης), Μήτογλου, Διαμαντής (46′ Δημόπουλος), Φερράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Μουνίθ, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο)

Ατρόμητος: Μέγιερι, Γκάλο (60′ Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος, Μπουσουλάτζιτς, Ντε Πο, Ραμπέλο (71′ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (88′ Στρούγγης), Μανούσος (72′ Γιακουμάκης)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει